zondag 2 april 2023

Nieuw: de flitsende Dixi

Dacht je alle flitsopstellingen inmiddels wel te kennen? Nou, dan hebben wij nieuws voor je: het flitsende mobiele toilet is er een die je nog niet eerder had gezien.

Vorige week werd de flitsende Dixi voor het eerst ingezet door Politie Midden Nederland, zo meldt Flitsservice.nl. Het toilet stond op een aanhanger achter een Volkswagen-busje, met daarop een geel bordje ‘Werkverkeer’. De misleiding werd vervolmaakt door de controleurs oranje hesjes te laten dragen, om zoveel mogelijk op wegwerkers te lijken.

En nou is het zeker niet zo dat wij te hard rijden willen ondersteunen of aanmoedigen, dus laat deze tip er eentje zijn voor dat ene moment in het jaar dat je tóch op een vierbaansweg 80-kilometer-weg het gas per ongeluk nét iets te ver open draait: ook Dixi’s zijn vanaf nu verdacht…

14 Reacties

 1. Makkelijker geld verdienen dan de echte ergenissen aanpakken!

  Zoals daar zijn:
  te langzaam rijden, geen of laat richting aangeven, doorrijden bij zebrapaden, slechte verlichting etc.

 2. Hahaha, hij is leuk.
  Krijg een heel groot HOAX gevoel bij dit bericht. Valt ook niet te controleren.
  Het nummerbord is al niet Nederlands en de locatie is niet aangegeven, terwijl er wel een “wazige” foto van is. Welk waardeloos telefoonmerk maakt tegenwoordig nog zulke wazige foto’s, die zijn juist over het algemeen razorscharp.
  Nee, jongens, nog even huiswerk doen. Totdat hier meer details over bekend zijn denk ik dat dit een hoax is die binnenkort wel in de hoax databases tevoorschijn zal komen.
  Enne, voor 1 april zou hij leuk zijn, maar kom op … het is Kerst…

 3. Dit is een HOAX. Onzin. Geen Nederlands kenteken. Jammer dat dit soort artikelen worden gepubliceerd.

 4. een hele slechte fotoshop ! en de ahw lijkt een buitenlands kentekencombinatie te hebben ?

 5. VoertuigcategoriePersonenauto (M1)CarrosserietypeMultipurpose vehicle (MPV) (AF)InrichtingMPVD.1MerkVOLKSWAGEND.2Type7HC , gewoon Nederlands kenteken volgens het RDW met een tenaamstelling vanaf eerste datum toelating. Overigens blijft een vreemde gewaarwording zo een raam op heuphoogte.

 6. Sinds wanneer zijn motor rijders aan de voorzijde herkenbaar aan t kenteken? Goe relevant is t dan om dit te plaatsen?

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image