Nieuw: de flitsende Dixi

Dacht je alle flitsopstellingen inmiddels wel te kennen? Nou, dan hebben wij nieuws voor je: het flitsende mobiele toilet is er een die je nog niet eerder had gezien.

Vorige week werd de flitsende Dixi voor het eerst ingezet door Politie Midden Nederland, zo meldt Flitsservice.nl. Het toilet stond op een aanhanger achter een Volkswagen-busje, met daarop een geel bordje ‘Werkverkeer’. De misleiding werd vervolmaakt door de controleurs oranje hesjes te laten dragen, om zoveel mogelijk op wegwerkers te lijken.

En nou is het zeker niet zo dat wij te hard rijden willen ondersteunen of aanmoedigen, dus laat deze tip er eentje zijn voor dat ene moment in het jaar dat je tóch op een vierbaansweg 80-kilometer-weg het gas per ongeluk nét iets te ver open draait: ook Dixi’s zijn vanaf nu verdacht…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur