vrijdag 3 februari 2023

MotorkledingStore opent grootste motorkledingwinkel in Capelle aan den IJssel

MotorkledingStore.nl opent begin 2021 de deuren van een nog grotere winkel welke gevestigd zal worden in Capelle aan den IJssel. De nieuwe winkel aan de hoofdweg 38, bevat twee verdiepingen, is ruim 3000 m2 groot en is daarmee de grootste MotorkledingStore van Nederland.

De locatie welke gevestigd is in het verlengde van Rotterdam Alexandrium, zal net als de vestigingen Breda, Eindhoven en Vianen 7 dagen per week geopend zijn en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook over de bereikbaarheid is goed nagedacht, de winkel is uitstekend bereikbaar en ligt nog geen kilometer van de A20 (Rotterdam -Alexander / Capelle aan den IJssel). Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede het NS-/ metrostation Alexander.

Motorkledingtips voor vrouwen, airbagpakken en regenkleding

Bij binnenkomst waan je je meteen in een wereld vol beleving rondom het motorrijden. Elk soort motorrijder zal zich direct aangesproken voelen door het uitgebreide assortiment dat per type motorrijder gepresenteerd zal worden op de begane grond. Je vindt er alles op het gebied van kleding om jouw outfit compleet te maken. De bovenverdieping, die via een trap of lift bereikbaar is, biedt een ongekende ruimte van 1.250 m2. Hier zal MotorkledingStore verder gaan dan het publiek gewend is, deze verdieping krijgt namelijk een sensationele helmenwereld als bestemming, aangevuld met een rijke hoeveelheid bagage-oplossingen voor op de motor.

De verbouwing is inmiddels gestart en buitengevel van het pand is al voorzien van impressieve buitenreclame waardoor het niet ongezien gepasseerd kan worden langs de drukke Hoofdweg.

Klanten kunnen hier begin volgend jaar terecht voor een uitgebreide collectie motorkleding, motorhelmen, overige benodigdheden & accessoires uit alle segmenten. In deze winkel zullen de gerenommeerde motorkleding merken als Alpinestars, AGV, Dainese, HJC, Macna, REV’IT, Scorpion, Shark, Shoei en nog vele anderen aanwezig zijn.

Wil jij, of ken jij, iemand die het leuk lijkt om dagelijks te werken in de ambitieuze werkomgeving van MotorkledingStore en spreekt het jou aan de bezoekers van deze nieuwe vestiging te helpen bij het vinden van een stijlvolle en veilige uitrusting? Kijk dan op motorkledingstore.nl/vacatures

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen