Motormeiden viert feest op motorbeurs Utrecht

Het platform Motormeiden bestaat 1 jaar en viert dat met een feestje tijdens Motorbeurs Utrecht. Motormeiden organiseert een uniek event, dat start tijdens de Girls Night Out op donderdag 14 februari. Motormeiden wil namelijk meer vrouwelijke bezoekers op de motorbeurs, want er zijn steeds meer vrouwen die gaan motorrijden. Daarom is er een Motormeiden Meetingpoint, waar heel veel leuke dingen worden georganiseerd, Mannen zijn ook van harte welkom!

MOTORMEIDEN PROGRAMMA (14 FEBRUARI) – HAL 7
Klik voor het programma

Motormeiden staat de andere dagen van de motorbeurs met een aangepast programma.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?