13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

MotorNL aanwezig op Italdag 2019

De Italdag is al sinds 1982 een begrip in de motorwereld en dan natuurlijk vooral bij liefhebbers van Italiaanse motoren. Op zondag 1 september 2019 wordt deze dag voor de negende keer gehouden op recreatieterrein De Meent te Beusichem (vlakbij Culemborg) en MotorNL is daar als mediapartner natuurlijk bij.

Hoewel de Italdag een dag is waar heel veel moois te zien is, draait het voor velen stiekem vooral om de MotorNL-verkiezing voor de mooiste motorfiets van het evenement. Verder is het MotorNL-basecamp aanwezig en kun je jezelf en je motor professioneel laten fotograferen door de officiële MotorNL-fotograaf waarna je via www.facebook.com/MOTORpuntnl je eigen foto gratis kunt downloaden.

Ook vorig jaar was MotorNL aanwezig op de Italdag. We maakten de volgende reportage:

(tekst gaat verder onder de video)


Daarnaast staan er op de Italdag veel nieuwe modellen klaar voor een proefrit. Zoals het hele gamma van Ducati en Benelli, en modellen van Aprilia, Energica, Moto Guzzi, Piaggio, MV Agusta en Vespa. Ter plekke kun je jezelf inschrijven.

De Liveband The Reverend zorgt voor de muzikale omlijsting. Beachclub De Meent verzorgt een smaakvol foodcourt en bij DCN Fulmini kun je je spierballen laten zien bij een boksbalapparaat. De Facebookgroep Dutch Ducati Monster Group probeert zoveel mogelijk Ducati Monsters bij elkaar te krijgen op de speciale Monster parking.

Het goede doel wat de Italdag dit jaar ondersteunt, is Wheels4Freedom. Zij willen motorrijden voor rolstoelgebruikers bereikbaar maken. Op innovatieve wijze gebruiken zij het motorrijden voor het welzijn van rolstoelgebruikers.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen wordt er een SuperLoterij georganiseerd. Koop voor slechts €5,00 een lot op www.ducaticlub.nl/product/lot-voor-de-ital-dag-superloterij/ of op het evenement en wellicht win jij één van de spectaculaire prijzen. Waaronder een jaarabonnement op MOTO73 (t.w.v. €93,50), een jaarabonnement op Promotor (t.w.v. €59,95) of een jaarabonnement op Classic & Retro Motor Magazine (t.w.v. €49,50).

Geen Italiaanse motor of zelfs helemaal geen motor? Geen paniek! Ook voor niet-Italiaanse motorfietsen en auto’s is ruim voldoende parkeergelegenheid op de Italdag. Het evenement is gratis toegankelijk en duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. Meer informatie vind je op www.italdag.nl.

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen