vrijdag 19 april 2024

Motor.NL Digitaal: veel lezen voor weinig

Als bezoeker van www.motor.nl heb je waarschijnlijk al lang opgemerkt dat veel van onze artikelen ‘Premium’ zijn. Alleen voor onze abonnees dus. Jammer horen we je misschien denken, maar we hebben een goede reden voor deze keuze. Er wordt door ons enthousiaste team van motorjournalisten namelijk veel tijd en aandacht aan deze artikelen besteed. Wij zijn echt Petrolheads, die bijna iedere dag op pad zijn om de nieuwste motoren te testen en elk weekeinde druk zijn met achtergrondverhalen uit de sport. Ook maken we bijzondere verhalen over gepassioneerde motorrijders en natuurlijk laten we onze motorhistorie niet links liggen. Ons team kan dit alleen doen als we een achterban van motorliefhebbers hebben, die ons daarbij wil ondersteunen. Wat velen gelukkig al jaren doen met een abonnement op één of meerdere van onze magazines: MOTO73 en Promotor.

Alle magazines digitaal beschikbaar

Al in februari 2020 gingen we een stap verder, want vanaf dat moment bieden we als eerste uitgever van motorbladen in Nederland naast onze ‘papieren abonnementen’ ook een volledig digitaal abonnement aan. Een abonnement dat via onze website en webapp toegang geeft tot alle artikelen uit onze twee motorbladen. Ook de Premium-artikelen! Daarnaast kun je digitaal door al onze magazines bladeren.

Maar wat zijn dan die zogenaamde Premium artikelen?

Iedere week kiest ons speciale digitale team welke artikelen uit onze motorbladen achter de zogenaamde paywall op onze website komen. Dit houdt in dat er wekelijks tussen de zeven tot twaalf zogeheten premium-artikelen geplaatst worden. Dit zijn onze motortests, vergelijkingstests, toerverhalen, routes en sportreportages. Plus waanzinnige feiten en verhalen uit de lange historie van het motorrijden en mooie en diepgaande interviews met bijzondere motorrijders. Oftewel, in ons online hoekje op het internet draait het niet alleen om motornieuws en -testen. Die worden tegenwoordig door iedere huiskamersite of influencer met een motor aangeboden. Wij willen gedegen journalistiek en de breedte van onze hobby volledig uitdragen.

Er is meer…

Maar we doen nog veel meer voor onze abonnees. Jullie staan als eerste op de lijst als we een lezerstest hebben. Na een bakkie op de redactie mogen jullie dan de nieuwste motoren testen en ook nog eens je verhaal doen in onze media.

Kort samengevat, ondersteun ons in onze missie de motor te laten rijden. Dat doe je al vanaf €2,50 per maand. Kijk snel hier voor alle informatie!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen