Motorrijder crasht tijdens vlucht voor politie

Het liep afgelopen zondag slecht af voor twee motorrijders uit Zeeland die op de A58 even hun motoren flink de sporen gaven. Twee agenten, die in een undercover-auto reden, zagen de twee motorrijders ‘met hun lichaam op de tank‘ langsrijden, met een geschatte snelheid van tweehonderd kilometer per uur. De agenten zetten hun optische- en geluidssignalen aan en zetten de achtervolging in, waarna het motorduo de snelweg verliet.

Onderaan de snelwegafrit reden beide motorrijders door rood licht in een poging de politie-auto af te schudden. Een van de motorrijders verloor hierna de controle over z’n Yamaha en hij kwam ten val. De andere motorrijder, op een Suzuki, reed terug in de richting van de A58. 

De gevallen motorrijder, een 28-jarige man uit Vlissingen, liep een gebroken pols en gebroken sleutelbeen op. De andere motorrijder, een 26-jarige man uit Vlissingen, werd op zijn huisadres bezocht. Van beide motorrijders werd hun rijbewijs ingevorderd, in ruil kregen ze een proces-verbaal. 

Bron: politie.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.