Motorrijder valt tijdens politieachtervolging

Vannacht zagen politieagenten in Utrecht op de Graadt van Roggenweg een bestuurder van een motorscooter die ze wilden controleren. De man had hier echter weinig zin in en sloeg op de vlucht. Uiteraard zetten de agenten de achtervolging in en daarbij pleegde de bestuurder van de motorscooter vele verkeersovertredingen, naast het harde rijden.

De vluchtpoging slaagde niet want na enkele minuten kwam de bestuurder van de motor ten val, waarna hij aangehouden kon worden. De bestuurder bleek een 21-jarige man zonder geldig rijbewijs, z’n verwondingen vielen mee. Nader onderzoek moet nog uitwijzen of de motorscooter gestolen was. Meer details heeft de politie helaas niet bekend gemaakt. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.