dinsdag 16 juli 2024

Motorrijder valt tijdens politieachtervolging

Vannacht zagen politieagenten in Utrecht op de Graadt van Roggenweg een bestuurder van een motorscooter die ze wilden controleren. De man had hier echter weinig zin in en sloeg op de vlucht. Uiteraard zetten de agenten de achtervolging in en daarbij pleegde de bestuurder van de motorscooter vele verkeersovertredingen, naast het harde rijden.

De vluchtpoging slaagde niet want na enkele minuten kwam de bestuurder van de motor ten val, waarna hij aangehouden kon worden. De bestuurder bleek een 21-jarige man zonder geldig rijbewijs, z’n verwondingen vielen mee. Nader onderzoek moet nog uitwijzen of de motorscooter gestolen was. Meer details heeft de politie helaas niet bekend gemaakt. 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen