zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorrijders gedragen zich voorbeeldig

De politie heeft gistermiddag- en avond bijna 1300 chauffeurs bekeurd wegens te hard rijden. De Noord-Hollandse politie controleerde extra op snelheid vanwege de races zaterdag op TT-circuit in Assen. Op de A7 ter hoogte van Wieringerwerf reden 385 bestuurders te snel. De ‘winnaar’, de bestuurder van een Volvo, moest zijn rijbewijs inleveren omdat hij 197 kilometer per uur reed terwijl hij hier 130 mag.

Op de Afsluitdijk werden twee motorrijders aan de kant gezet door een onopvallende surveillancemotor. Eentje reed 53 kilometer te snel en raakte daardoor ook zijn rijbewijs kwijt. Dit tweetal en drie Engelse motorrijders die dronken vanaf de veerboot in IJmuiden naar Assen reden waren de enigen die ‘gepakt’ werden. “De motorrijders hebben zich dus voorbeeldig gedragen”, meldt een woordvoerder van de politie.

Bron: noordhollandsdagblad.nl
Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen