Motorrijders gezocht voor Motorleven in MOTO73

Motorleven is al jarenlang een populaire rubriek in MOTO73. In deze rubriek vertellen motorrijders m/v waarom ze motorrijden, hoe het zo gekomen is over hun motoren en andere zaken doe ze willen delen.

Tijdens het Mega MotorTreffen willen we twee sessies houden, een sessie op 18 mei en één 19 mei. Beide van 13.00 tot 15.00 uur.

Omdat we je graag in de juiste richting willen sturen – je bent immers niet de enige die het Mega MotorTreffen bezoekt – hebben we wat informatie van je nodig. En om je mailadres zodat we je een gratis kaartje kunnen sturen.

Dus als je mee wilt doen aan Motorleven, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Vrijdag 17 mei sturen we je een bericht dat je bent gekozen. Je bent niet geselecteerd wanneer je op vrijdag 17 mei geen bericht van ons ontvangt.

De inschrijving voor Motorleven is gesloten vanwege een overstelpende hoeveelheid aanmeldingen!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?