13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorrijders gezocht voor Motorleven in MOTO73

Motorleven is al jarenlang een populaire rubriek in MOTO73. In deze rubriek vertellen motorrijders m/v waarom ze motorrijden, hoe het zo gekomen is over hun motoren en andere zaken doe ze willen delen.

Tijdens het Mega MotorTreffen willen we twee sessies houden, een sessie op 18 mei en één 19 mei. Beide van 13.00 tot 15.00 uur.

Omdat we je graag in de juiste richting willen sturen – je bent immers niet de enige die het Mega MotorTreffen bezoekt – hebben we wat informatie van je nodig. En om je mailadres zodat we je een gratis kaartje kunnen sturen.

Dus als je mee wilt doen aan Motorleven, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Vrijdag 17 mei sturen we je een bericht dat je bent gekozen. Je bent niet geselecteerd wanneer je op vrijdag 17 mei geen bericht van ons ontvangt.

De inschrijving voor Motorleven is gesloten vanwege een overstelpende hoeveelheid aanmeldingen!

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen