dinsdag 23 juli 2024

Motorrijders gezocht voor onze videoserie ‘Wat Rij Jij?!

Heb jij een motor gekocht voor een bedrag tussen de 4.000 en 8.000 euro? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze populaire videoserie ‘Wat Rij Jij?!’ zijn we weer op zoek naar enthousiaste motorrijders. Deze keer willen we graag motorrijders interviewen die een motor hebben gekocht voor een bedrag tussen de 4.000 en 8.000 euro.

Als jij aan deze criteria voldoet en beschikbaar bent op vrijdag 22 maart of donderdag 28 maart overdag, nodigen we je uit om je aan te melden via het onderstaande formulier. We komen graag bij je langs!

Opnamedata:

– Donderdag 4 juli 2024
– Vrijdag 12 juli 2024

Categorieën die worden behandeld:

– Motoren gekocht tussen de 4.000 en 6.000 euro
– Motoren gekocht tussen de 6.000 en 8.000 euro

Heb jij op donderdag 27 juni nog niets van ons gehoord? Dan behoor je deze keer niet tot de geselecteerden. Alle achtergelaten gegevens worden na de draaidagen conform de AVG verwijderd uit ons systeem.

Toestemming voor Publicatie: Je geeft hierbij toestemming aan Motor.NL en haar gelieerde ondernemingen om uw deelname, inclusief maar niet beperkt tot uw beeld, stem, en motorvoertuig, te filmen, op te slaan, te bewerken en te publiceren op het YouTube-kanaal van Motor.NL en op andere door Motor.NL gebruikte mediakanalen.

Gebruik in Drukwerk: Je erkent en stemt ermee in dat de content die tijdens uw deelname aan “Wat Rij Jij?!” wordt geproduceerd, ook gebruikt mag worden in onze tijdschriften, waaronder MOTO73 en Promotor magazine, zonder verdere compensatie of voorafgaande kennisgeving.

Voorbeeldvideo:

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen