dinsdag 23 juli 2024

Royal Enfield Himalayan 450 nu ook met tubeless banden leverbaar

Voor de doorgewinterde allroad rijder is de veelzijdige Royal Enfield Himalayan 450 nu ook met tubeless banden leverbaar. Deze worden standaard geleverd bij de nieuwste kleurstelling Kamet White en zijn optioneel beschikbaar op de fraaie kleur Hanle Black.

Naast de praktische voordelen van spaakwielen zonder binnenband, geeft het de unieke Himalayan 450 een nog stoerdere uitstraling. De tubeless banden zijn gemonteerd op een 21 inch voorwiel en 17 achterwiel en bieden superieure grip op zowel verhard als onverhard terrein.

Royal Enfield komt met twee nieuwe 650cc-twins: de Classic en de Bear

De in 2024 geïntroduceerde Himalayan 450 is als tubeless variant leverbaar in kleur Kamet White voor € 7.699,- en nu ook in Hanle Black met gouden velgen voor € 7.799,-. De Himalayan 450 is al beschikbaar vanaf € 6.999,-.

Ontdek het volledige verhaal van de geprezen Himalayan 450 en vraag een proefrit aan bij de Royal Enfield dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen