Motorrijders gezocht voor onze videoserie ‘Wat Rij Jij?!

Heb jij een motor gekocht tussen de 0 en 3.000 euro?

Wij hebben weer opnamedagen ingepland voor onze videoserie ‘Wat Rij Jij?’. Hiervoor zijn wij op zoek naar jou! Op vrijdag 20 augustus trekken we het land in voor motoren die zijn gekocht tot 1.000 euro. Voor vrijdag 27 augustus zoeken we motorrijders met een motor gekocht tussen de 1.000 en 3.000 euro.

Heb jij een motor gekocht tussen de 0 en 3.000 euro? En heb jij op één van onderstaande datum(s) overdag een uurtje voor ons de tijd? Geef je dan op via onderstaand formulier. We komen graag bij je langs!

Opnamedatums
– Vrijdag 20 augustus (motoren gekocht tot 1.000 euro)
– Vrijdag 27 augustus (motoren gekocht 1.000 tot 3.000 euro)

Categorieën die we gaan behandelen
– Motoren gekocht tot 1.000 euro
– Motoren gekocht tussen de 1.000 en 3.000 euro

Uiteraard hanteren wij strikt de huidige coronamaatregelen. Meer info volgt als je wordt geselecteerd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?