Jeffrey Buis extra gebrand op goed resultaat in Assen

Wereldkampioen Supersport 300 Jeffrey Buis heeft in de twee tot nu toe verreden wedstrijden nog niet op het podium gestaan. Daar wil hij in Assen verandering in aanbrengen. Buis: ‘De afgelopen vier races hebben niet de resultaten gebracht die we hadden verwacht. Ik heb veel in Assen getest. Bij die tests heb ik sneller gereden dan ooit. De motor staat er goed voor.’

Buis weet hoe hij op het TT Circuit Assen een race moet beëindigen: ‘Ik heb hier al veel races gereden. Het komt hier altijd op de laatste bocht aan. Ze kunnen voor de GT wel later remmen dan mij, ik kom er als eerste uit!’

Het WK Superbike is van 23-25 juli op het TT Circuit Assen, met kwalificaties op vrijdag en zaterdagmorgen en races op zaterdagmiddag en zondag. De taluds zijn afgesloten, alle toeschouwers kunnen een plekje zoeken op de tribunes.

Michael van der Mark kijkt uit naar Assen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?