M.R.C. De Versleten Gaskabel viert feest!

Komend weekeinde staat het weiland aan de Langereijt 4 te Oostelbeers in het teken van motoren, motorrijden en muziek. DE motorclub uit Oostelbeers organiseert voor de 9e keer haar jaarlijkse festival en er wordt flink uitgepakt!!

Op vrijdagavond wordt de feesttent geopend met om 19.00 muziek en rond 22.00 de band WasKo uit Hilvarenbeek.  Zij spelen pop,rock,disco,soul,reggae,en wat er nog niet bij staat.

Op zaterdag gaat het festival om 12.00 van start en wordt er een heuse motormarkt georganiseerd. Zoals de club zelf zegt: “Motorrijden is onze passie, dus ook alles wat er mee te maken heeft”. Dat is op de markt terug te zien.

Verder is er die middag een trial demonstratie waarbij ervaren motorrijders diverse obstakels zullen trotseren. Er is een wheely simulator waarbij iedereen veilig kan ervaren hoe het is om een motor op het achterwiel te trekken. En de inmiddels  beroemde brommercentrifuge mag niet ontbreken!

Zaterdagavond begint de muziek om 18.00 en om 22.00 knalt de rockcoverband Third Half van het podium. Van acrobatiek tot motorzaag, alles wordt uit de kast gehaald om het publiek ‘los’ te krijgen. Zoals eerder dit jaar bij  het openingsbal van De Versletengaskabel te zien was, zorgen deze mannen voor een geweldige show!

Op zondag is het tijd voor de motorrit waarbij iedereen met een motor welkom is om de ±200km lange rit te rijden. De club heeft een digitale versie van de rit beschikbaar voor de bekendste merken navigatiesystemen. De route wordt vanaf 11.00 gratis verstrekt. Voor de supermoto-rijders is er een aparte rit uitgezet van ±80 km, deze wordt gezamenlijk gereden en vertrek is om 14.00 vanaf het festivalterrein.

Om het betaalbaar en leuk te maken is toegang tot het festival het gehele weekeinde gratis! Ook voor de tentencamping hoeft niet betaald te worden! Op vrijdag en zaterdag is er een cateraar aanwezig waar hongerige bezoekers zich tegoed kunnen doen aan uitgebreide festivalkost. Op koude avonden kan men zich buiten warmen aan de gloeiende vuurkorf. Het avondprogramma is 18+ vanwege organisatorische redenen. Een deel van de opbrengst van het festival gaat naar opkomend racetalent: Niek van de Broek

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?