MV Agusta kondigt A2-Brutale en F3 aan

MV Agusta kondigt aan z’n twee populairste modellen, de Brutale 800 en F3 675, ook als A2-versie te kunnen leveren.

Jongere en minder ervaren motorrijders kunnen dankzij de 47 pk (35 kW) nu ook genieten van Italiaans raffinement.

Zowel de Brutale 800 als de F3 675 supersport zullen exact dezelfde specificaties hebben als de A-rijbewijs modellen.

Wanneer de A2-motorrijder alle stappen nar het onbeperkte rijbewijs heeft doorlopen, kunnen de motoren worden opgewaardeerd tot 94 pk (70 kW). Dat verschilt niet eens zo heel veel met de 128 pk van de F3 en de 109 pk van de Brutale.

De ‘geknepen’ Brutale 800 zal verkrijgbaar zijn in kleurencombinaties hemelsblauw/grijs, rood/grijs en grijs/aluminiumgrijs. De de F3 675 staat voor je klaar in Agostini rood/Agostini zilver en hemelsblauw/grijs zal zijn.

Prijzen en leverdata zijn nog niet bekend.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?