MV Agusta verlengt fabrieksgarantie

MV Agusta heeft de productie hervat! Dat is goed nieuws deel 1. En zowel de kopers van een nieuw exemplaar als de eigenaren van motorfietsen die nog onder de garantie vallen, krijgen drie maanden extra fabrieksgarantie. En dat is inderdaad goed nieuws deel 2.

Omdat vanwege de uitbraak van het coronavirus in vrijwel alle landen beperkende maatregelen gelden en eigenaren dus niet ten volle gebruik kunnen maken van hun motor, hebben ze ook minder aan de garantietijd, concludeert MV Agusta. Daarom wil de Italiaanse fabrikant iets terug doen voor zijn klanten, net zoals andere fabrikanten inmiddels ook volop doen.

Ducati en MV Agusta ambitieus ondanks zware tijden

“In deze bijzonder moeilijke tijden, vindt MV Agusta het belangrijk om op een praktische en bruikbare wijze aandacht te tonen voor onze eigenaren. Met deze actie willen we ervoor zorgen dat onze klanten niets mislopen vanwege de crisis en met gemoedsrust van hun motor kunnen genieten, wanneer de beperkingen weer worden opgeheven”, verklaart Claudio Quintarelli, chef aftersales van MV Agusta.

Aan de verlenging van de fabrieksgarantie zijn geen kosten verbonden en het geldt automatisch voor alle motorfietsen die onder de huidige garantie van drie jaar vallen en voor 30 april 2020 op kenteken zijn gezet.

Alle berichtgeving rond motorrijden en Corona

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?