13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Ook RACE-KIDS weer van start

Jonge motorliefhebbers of ouders daarvan, opgelet: RACE-KIDS is weer van start gegaan. Uiteraard met de nodige coronamaatregelen van kracht, maar er kan weer gereden worden.

RACE-KIDS, dat trainingen en evenementen aanbiedt voor kinderen vanaf zeven jaar, is afgelopen zondag 3 mei weer van start gegaan met een evenement in Nieuw-Vennep en aankomende zondag is RACE-KIDS op de TT Junior Track in Assen.

De week daarop (17 mei) volgt een evenement bij Joe Park in Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht. Voor daarna staan onder meer evenementen op het programma in (wederom) Nieuw-Vennep, Staphorst en Lelystad. Zie https://www.race-kids.nl/agenda voor de complete kalender. Of de drie RACE-KIDS zomerkampen doorgaan, is overigens nog niet duidelijk.

Coronamaatregelen

In verband met de coronamaatregelen vraagt RACE-KIDS om je uiterlijk drie dagen voor een evenement aan te melden. Per gezin is verder toegang voor één rijder en één begeleider, in één auto. Uiteraard wordt verzocht bij griepverschijnselen en andere vermeende corona-symptomen thuis te blijven.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen