13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MV op TV

Vind je het nou ook zo jammer dat je zo weinig ziet van de MV Agusta F3? Zet dan 12 juli maar vast in je agenda. Het programma Megafactories van National Geographic zal dan een paar deuren opendoen van de fabriek in Varese.

Uiteraard is dat een volledig geregisseerd verhaal, valt de toon te voorspellen en zal elk unieke detail flink aangedikt worden. De programmamakers zijn gelukkig echter ook goed in het leveren van serieus interessant kijkvoer, dus voor de plaatjes zit je zeker goed. En het is altijd leuk om te zien hoe MV is geworden wat het nu is.

Als er dan nog een paar rijbeelden van de F3 bij komen is het helemaal goed, toch? Dus, 12 juli, tien uur ’s avonds. Dat is net na de barbecue en net voor de marshmallows.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen