MV op TV

Vind je het nou ook zo jammer dat je zo weinig ziet van de MV Agusta F3? Zet dan 12 juli maar vast in je agenda. Het programma Megafactories van National Geographic zal dan een paar deuren opendoen van de fabriek in Varese.

Uiteraard is dat een volledig geregisseerd verhaal, valt de toon te voorspellen en zal elk unieke detail flink aangedikt worden. De programmamakers zijn gelukkig echter ook goed in het leveren van serieus interessant kijkvoer, dus voor de plaatjes zit je zeker goed. En het is altijd leuk om te zien hoe MV is geworden wat het nu is.

Als er dan nog een paar rijbeelden van de F3 bij komen is het helemaal goed, toch? Dus, 12 juli, tien uur ’s avonds. Dat is net na de barbecue en net voor de marshmallows.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?