woensdag 28 februari 2024

MyRoute-app Navigation nadert de eindfase

MyRoute-app, die online navigatietool waar MrGPS in Promotor regelmatig overschrijft, staat op het punt een gps-app voor je smartphone te lanceren.

Een navigatie-app voor je smartphone. Hoeveel wil je er hebben? Tientallen zijn er te downloaden in de diverse shops, Sygic, curvenmeister, noem maar op. MyRoute-app Navigation is een app die in Nederland is bedacht en gebouwd.En daarom heeft ie wat ons betreft een streepje voor. Ook al omdat we positief zijn gestemd op de desktop versie.

Wat je kunt verwachten? Een mooi vormgegeven navigatie-app met een gebruiksvriendelijke interface en grote bedieningsknoppen. En je kunt er zelf routes op maken. Nauwkeurige routes ook, want zelf werken we al ruim een jaar met de desktop versie van MyRoute-app. Daarvoor gebruiken ze het nieuwste kaartmateriaal, voor zowel TomTom als Garmin. En natuurlijk Google Maps.

30% Korting

De verwachte releasedatum van MyRoute-app Navigation is 1 maart. Als je nu besluit de app te bestellen in de voorverkoop, krijg je 30% korting. Voor €27,95 heb je dan 3 jaar een prima navigatie op je smartphone. Nog niet zeker van je zaak? Wacht dan op de test, van de hand van MrGPS.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen