MyRoute-app Navigation nadert de eindfase

MyRoute-app, die online navigatietool waar MrGPS in Promotor regelmatig overschrijft, staat op het punt een gps-app voor je smartphone te lanceren.

Een navigatie-app voor je smartphone. Hoeveel wil je er hebben? Tientallen zijn er te downloaden in de diverse shops, Sygic, curvenmeister, noem maar op. MyRoute-app Navigation is een app die in Nederland is bedacht en gebouwd.En daarom heeft ie wat ons betreft een streepje voor. Ook al omdat we positief zijn gestemd op de desktop versie.

Wat je kunt verwachten? Een mooi vormgegeven navigatie-app met een gebruiksvriendelijke interface en grote bedieningsknoppen. En je kunt er zelf routes op maken. Nauwkeurige routes ook, want zelf werken we al ruim een jaar met de desktop versie van MyRoute-app. Daarvoor gebruiken ze het nieuwste kaartmateriaal, voor zowel TomTom als Garmin. En natuurlijk Google Maps.

30% Korting

De verwachte releasedatum van MyRoute-app Navigation is 1 maart. Als je nu besluit de app te bestellen in de voorverkoop, krijg je 30% korting. Voor €27,95 heb je dan 3 jaar een prima navigatie op je smartphone. Nog niet zeker van je zaak? Wacht dan op de test, van de hand van MrGPS.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?