vrijdag 3 februari 2023

Nat pak voor motordief

Iets met boontje en iets met loontje. Anders kunnen wij de volgende actie niet omschrijven… Begin deze week is volgens de NOS een man in de Arnhemse Rijn gesprongen om zo te voorkomen dat hij zou worden aangehouden. Helaas bleek de man niet te kunnen zwemmen waardoor de arrestatie ineens een reddingsactie werd.

Kort voor de wat onhandige duik wilde de politie de 20-jarige aanhouden omdat hij als een gek door de binnenstad van Arnhem reed. Dat mislukte omdat de man ervandoor ging. Een stoeprand hielp de politie gelukkig want de motorrijder verloor doordat hij deze rand vol raakte de controle over zijn tweewieler en viel. Daarna zag hij nog maar een optie en dat was de Rijn in.

Nadat hij gered was, werd hij meteen aangehouden. Tot overmaat van ramp bleek de motor ook nog eens afgelopen week gestolen te zijn. Boontje…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen