Nat pak voor motordief

Iets met boontje en iets met loontje. Anders kunnen wij de volgende actie niet omschrijven… Begin deze week is volgens de NOS een man in de Arnhemse Rijn gesprongen om zo te voorkomen dat hij zou worden aangehouden. Helaas bleek de man niet te kunnen zwemmen waardoor de arrestatie ineens een reddingsactie werd.

Kort voor de wat onhandige duik wilde de politie de 20-jarige aanhouden omdat hij als een gek door de binnenstad van Arnhem reed. Dat mislukte omdat de man ervandoor ging. Een stoeprand hielp de politie gelukkig want de motorrijder verloor doordat hij deze rand vol raakte de controle over zijn tweewieler en viel. Daarna zag hij nog maar een optie en dat was de Rijn in.

Nadat hij gered was, werd hij meteen aangehouden. Tot overmaat van ramp bleek de motor ook nog eens afgelopen week gestolen te zijn. Boontje…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.