22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

MV duikt in de kunst

MV Agusta geeft weer acte de préséance op de beroemde St. Moritz Masters kunstshow. Een door Simone d’Auria onder handen genomen Brutale R California zal daar zijn verdiende plek in de spotlights krijgen. Dit uniek exemplaar staat bij het Kempinski Grand Hotel des Bains St. Moritz en combineert volgens de makers de karakteristieken van de machine, zoals vakmanschap en oog voor detail, met het beroemde design van d’Auria.

Voor de goede orde, deze kunstshow is geen sinecure. De St. Moritz Art Masters trekken dit jaar grote namen als Paulo Coelho, Claude Nobs, Yoyo Maeght en Steve McCurry. Het feest vindt plaats tussen 24 augustus en 2 september en heeft ook nog werken van Ron Arad, Paulo Sergio Niemeyer, Hamisch Fulton, Amedeo Turello en Lutz & Guggisberg. As je toch al in de buurt bent, neem dan meteen een foto. Wij zijn zeer benieuwd!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen