MV duikt in de kunst

MV Agusta geeft weer acte de préséance op de beroemde St. Moritz Masters kunstshow. Een door Simone d’Auria onder handen genomen Brutale R California zal daar zijn verdiende plek in de spotlights krijgen. Dit uniek exemplaar staat bij het Kempinski Grand Hotel des Bains St. Moritz en combineert volgens de makers de karakteristieken van de machine, zoals vakmanschap en oog voor detail, met het beroemde design van d’Auria.

Voor de goede orde, deze kunstshow is geen sinecure. De St. Moritz Art Masters trekken dit jaar grote namen als Paulo Coelho, Claude Nobs, Yoyo Maeght en Steve McCurry. Het feest vindt plaats tussen 24 augustus en 2 september en heeft ook nog werken van Ron Arad, Paulo Sergio Niemeyer, Hamisch Fulton, Amedeo Turello en Lutz & Guggisberg. As je toch al in de buurt bent, neem dan meteen een foto. Wij zijn zeer benieuwd!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?