Nationale Motor Opstapdag

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Nationale Motor opstapdag op 12 april 2014 a.s. op de oefenterreinen van de leden van MOT.NU.

Op zaterdag 12 april vindt de 1e editie plaats van de landelijke opstapdag van MOT.NU. Uit onderzoek is gebleken dat er steeds meer gezinnen de tweede auto inruilen voor een motor. Daarom organiseren de leden van MOT.NU op 12 april de nationale motor opstapdag. De nationale motor opstapdag is bedoeld om het motorrijden nog populairder te maken dan het al is. Op prominente oefenterreinen in Nederland vindt vanaf 10.00 uur een nationale motor opstapdag plaats.

De organisatie MOT.NU is voor mensen die zich meer willen interesseren in motorrijden . De nationale motor opstapdag is op ons eigen oefenterrein, je kunt er lekker rustig en op eigen tempo oefenen zonder enig last van verkeer. Voor bezoekers dé gelegenheid om te ervaren hoe een motor werkt. MOT.NU nodigt iedereen uit voor een proefrijles met de motor.

De programmering voor de nationale motor opstapdag is terug te vinden op: Website: www.mot.nu

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?