13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Clover GTS WP Airbag prepaired

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De nieuwe GTS WP Airbag prep. verenigt de know how die Clover heeft opgebouwd tijdens hun zoektocht naar zowel comfortabele als veilige motorkleding.
Als ware pionier heeft Clover op het gebied van veilige motorkleding als 1e  fabrikant ter wereld de CE-gekeurde Level 1 Tekno WP en level 2 Road WP jas op de markt gebracht in 2011 en 2012.
Vorig jaar introduceerde zij reeds de Crossover-2 WP met interne airbag optie. Dit jaar komt daar de GTS WP Airbag voorbereide jas bij met een optionele externe CE-gekeurde airbag.
    
Deze 4 seizoenen jas, opgebouwd uit een mix van Duratek 5,7 en Ballistic weefsel, is de eerste 4-seizoenenjas die voorbereid is voor integratie met een extern CE-EN 1621-4 gekeurd airbagsysteem.
De waterproof jas, waarvan zowel het membraan alsmede de voering beide los uitneembaar zijn, heeft een Duratek buitenlaag die een waterafstotende behandeling heeft ondergaan.
Hierdoor blijft u niet alleen droog en warm, maar neemt het gewicht van de jas tijdens een regenbui ook niet toe.
Door de combinatie van het uitnemen van de voering en/of het membraan, en het openen van de grote ventilatiepanelen aan de voor en/of achterzijde ontpopt deze jas zich tevens als een ideale jas voor in het voorjaar of zomer.
Het externe airbagsysteem kan optioneel aangekocht worden, en als een soort kleine rugtas volledig met de jas worden geïntegreerd.
   
Naast de ventilatiepanelen, beschikt deze GTW WP Airbag prep. over vele ventilatieritsen, diverse opbergzakken( waarvan 2x waterproof) een verstelbare neksluiting en diverse verstelmogelijkheden op taille, armen en onderzijde van de jas.
Het koppelen met de broek kan via een connectierits of via het hook&loop systeem van Clover. De GTS WP Airbag is leverbaar in 3 kleuren en is perfect te combineren met de Clover GT-Pro of Tourer broek.
De adviesprijs van de jas bedraagt € 369,95.  Meer informatie over deze jas en de verkooppunten kunt u vinden via www.xtravus.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen