woensdag 28 februari 2024

Navigeer slimmer en veiliger met de nieuwe Garmin Zümo XT2

De Garmin Zümo XT2 is ons grootste motornavigatie ooit. Hij heeft een 6-inch scherm en een nog helderdere HD-resolutie.

Ritoverzichten

Plan een jouw ideale route met de visuele routeplaner op je toestel of de Tread® app. Deel eenvoudig routes of ontvang ritinformatie, zoals snelheid, g-krachten en meer, indien gekoppeld met de Tread app.

Mr.GPS: tijd voor een nieuwe Garmin? De Zümo XT2

Ontdek de beste ritten

Vind kronkelige en schilderachtige routes met Garmin Adventurous Routing en MICHELIN1 Scenic Roads. Bekijk populaire motorwegen die door andere motorrijders worden gereden om nieuwe en spannende routes te ontdekken.

Groepstracking

Volg je vrienden vanaf je Garmin Zümo XT2 scherm wanneer jij en je vrienden de functie Group Ride Mobile van de Tread app gebruiken2.

Meer informatie over de Garmin Zümo XT2 vind je hier.

zowel qua hard- als qua software is de XT2 echt een nieuw model. Sterker nog: het voelt een beetje als een nieuwe generatie.

Hans Vaessen – Mr.GPS
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen