zondag 19 mei 2024

Nederlands REV’IT! opent eerste eigen winkel in Denver, Amerika

REV’IT! heeft de deuren geopend van zijn eerste fysieke winkel. In het hart van Denver in Amerika beschikt het Nederlandse merk nu over 576 m² winkelruimte in het bruisende Denver RiNo Arts District. Met de opening van de REV’IT! Denver-winkel wil het merk een plek bieden die ruimte geeft aan creativiteit, modern design, goede verhalen en nog betere vriendschappen.

Om motorrijders wereldwijd optimaal te bedienen en de ultieme merkbeleving te bieden, zowel fysiek als digitaal, opent REV’IT! zijn eerste merkwinkel in Denver, Amerika. Deze primeur breidt het bestaande dealernetwerk uit met een exclusieve eigen retailruimte. De Verenigde Staten vormen een kernmarkt voor REV’IT! vanwege de diepgewortelde motorcultuur en de kansen om de interactie met motorrijders en liefhebbers te vergroten. De keuze voor Denver, de ‘outdoor’-hoofdstad van de wereld, is bewust gemaakt. De winkel bevindt zich in het bruisende River North Arts District, een epicentrum van creativiteit en innovatie, wat perfect aansluit bij de positionering en ambities van REV’IT!

Iain Howe, Global Marketing Director bij REV’IT!: “Het openen van een eigen retailruimte is een geweldige stap voor ons merk. De winkel is zorgvuldig ontworpen om onze drie kernprincipes: Design, Performance en Innovatie, te weerspiegelen. Dit wordt bereikt door een zorgvuldige combinatie van materialen. Van het innovatieve design van handbewerkt aluminium en strak beton tot de originele houten spanten in het plafond. Voeg daarbij de flexibele indeling en een uitnodigende gemeenschappelijke ruimte, en je hebt REV’IT! Denver, een motorkledingwinkel zoals er nog geen bestond.”

Houd de regen van je af met dit vreemde motorafdak

De winkel

De REV’IT! Denver-winkel is opgedeeld in verschillende zones, elk ontworpen om gasten kennis te laten maken met de diverse rijdersegmenten en collecties die het Nederlandse merk aanbiedt. Van avontuurlijk tot urban, van race tot essentiële benodigdheden en op maat gemaakte professionele racepakken.

Meer dan alleen een winkel, is REV’IT! Denver bedoeld als een gemeenschapshub. Het is een plek waar rijders hun avonturen beginnen, inspiratie opdoen, informatie vinden en advies krijgen. Of je nu deelneemt aan een geplande ride-out, een seminar bijwoont of gewoon langskomt om verhalen te delen bij een verse kop koffie, het gepassioneerde team van REV’IT! Denver heet je van harte welkom.

REV’IT! Denver bevindt zich op Walnut Street 2800 (Suite 120), 80205, in Denver, CO, VS. De winkel is geopend van dinsdag tot vrijdag van 11:00 tot 19:00 uur, op zaterdagen van 10:00 tot 19:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen