Nederlandse afvaardiging start sterk in BMW GS Trophy Female Qualifier

In de Nederlandse kwalificatie voor de BMW GS Trophy 2020 lieten Nikki van der Spek en Petra Kroon zich al van hun beste kant zien. Zij kwalificeerden zich weliswaar niet voor Team NL, maar verdienden door hun kundige optreden wél een plek in de Female Qualifier.

In deze Female Qualifier strijden vrouwen uit tal van landen om een plek in het vrouwenteam van de GS Trophy 2020. Dit doen ze maar liefst drie dagen, maar dag één beloofde al veel goeds voor Nederland. Nikki van der Spek stond gisteravond namelijk op de tweede plaats! Petra Kroon staat tiende in die tussenstand, dus ook zij maakt absoluut kans op kwalificatie.

De een-en-dertig vrouwen strijden de komende twee dagen nog verder. In onderstaande video krijg je een beeld van de kwalificatie en omstandigheden. Wij houden je de komende dagen op de hoogte van de ontwikkelingen in Spanje.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?