donderdag 28 maart 2024

Nederlandse afvaardiging start sterk in BMW GS Trophy Female Qualifier

In de Nederlandse kwalificatie voor de BMW GS Trophy 2020 lieten Nikki van der Spek en Petra Kroon zich al van hun beste kant zien. Zij kwalificeerden zich weliswaar niet voor Team NL, maar verdienden door hun kundige optreden wél een plek in de Female Qualifier.

In deze Female Qualifier strijden vrouwen uit tal van landen om een plek in het vrouwenteam van de GS Trophy 2020. Dit doen ze maar liefst drie dagen, maar dag één beloofde al veel goeds voor Nederland. Nikki van der Spek stond gisteravond namelijk op de tweede plaats! Petra Kroon staat tiende in die tussenstand, dus ook zij maakt absoluut kans op kwalificatie.

De een-en-dertig vrouwen strijden de komende twee dagen nog verder. In onderstaande video krijg je een beeld van de kwalificatie en omstandigheden. Wij houden je de komende dagen op de hoogte van de ontwikkelingen in Spanje.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen