Net als Checa

Voor de echte liefhebbers heeft CNC Racing in gelimiteerde oplage een rem-schakelset geproduceerd die exact is uitgevoerd zoals de sets waarmee wereldkampioen Carlos Checa rijdt in het WK Superbike. De set is uitsluitend geschikt voor de Ducati 848, 1098 en 1198, volledig gelagerd, naar wens van de berijder volledig instelbaar en voorzien van opklapbare voetsteunen en pedalen. Informatie over en bestellen van kan via www.gegshop.nl of de lokale (Ducati) dealer. Meer informatie via G&G Bike Nederland: info@gegbike.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?