Nicky Hayden (35) overleden

Volgens de Italiaanse krant La Gazetta Dello Sport hebben de artsen van het Bufalini ziekenhuis in Italië bevestigd dat Nicky Hayden vanmiddag aan zijn verwondingen is overleden in aanwezigheid van familie en vriendin Jackie.

Hayden liep woensdag ernstig letsel op aan zijn hoofd en borst, toen hij op zijn racefiets werd geschept door een automobilist. In kritieke toestand werd hij direct naar het ziekenhuis gebracht waar hij de afgelopen dagen kunstmatig in leven werd gehouden. Ondanks alle inspanningen heeft deze intensieve zorg niet mogen baten. Hayden werd 35 jaar.

Eerder deze week keken we al terug op zijn carrière.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.