13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw: 2019 Triumph Bonneville T120 Ace

Voor 2019 introduceert Triumph de Bonneville T120 Ace. Alweer een limited edition! Dit keer om de allereerste generatie café racers en het legendarische Ace Café van Londen te eren.

Triumph maakt 1.400 exemplaren van de Bonneville T120 Ace. Elke motorfiets heeft een genummerd certificaat. Dat is ondertekend door Nick Bloor en Ace Cafe manager Mark Wilsmore.

De Triumph Bonneville T120 Ace krijgt de kleur matt storm grey met contrasterend Ace Café kleurenschema. Voor nog meer onderscheid zijn er een aantal unieke details en kenmerken. Denk aan zwarte ‘4 bar’ Triumph tankbadge, zwarte inlaatafdekkingen en motor-applicaties, zwart zadel en een minimalistisch achterspatbord Bullet LED-richtingaanwijzers.

In het frame van de Bonneville T120 Ace heeft Triumph het 1.200cc blok gelepeld. Dat levert bij lage toerentallen een massief koppel van 105Nm @ 3.100 tpm.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen