Nieuw: 2019 Triumph Bonneville T120 Ace

Voor 2019 introduceert Triumph de Bonneville T120 Ace. Alweer een limited edition! Dit keer om de allereerste generatie café racers en het legendarische Ace Café van Londen te eren.

Triumph maakt 1.400 exemplaren van de Bonneville T120 Ace. Elke motorfiets heeft een genummerd certificaat. Dat is ondertekend door Nick Bloor en Ace Cafe manager Mark Wilsmore.

De Triumph Bonneville T120 Ace krijgt de kleur matt storm grey met contrasterend Ace Café kleurenschema. Voor nog meer onderscheid zijn er een aantal unieke details en kenmerken. Denk aan zwarte ‘4 bar’ Triumph tankbadge, zwarte inlaatafdekkingen en motor-applicaties, zwart zadel en een minimalistisch achterspatbord Bullet LED-richtingaanwijzers.

In het frame van de Bonneville T120 Ace heeft Triumph het 1.200cc blok gelepeld. Dat levert bij lage toerentallen een massief koppel van 105Nm @ 3.100 tpm.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?