Nieuw: Aprilia Caponord 1200 Rally

Je kent de Caponord 1200 met Travel Pack al? Da’s mooi, want deze Rally-uitvoering doet er nog een schepje bovenop. De dynamische demping en de grotere 24-liter brandstoftank zijn gehandhaafd, maar zwarte valbeugels met mistlampen, een grote carterbeschermer en een aluminium bulletproof kofferset zagen we nog niet eerder. Het belangrijkste echter zijn de spaakwielen, en de maat van het voorwiel: dat is nu een negentien inch-wiel, en dus echt geschikt voor het ruigere werk. 

Verder heeft deze Caponord natuurlijk ‘gewoon’ cruisecontrole, tractiecontrole, uitschakelbaar ABS en verschillende onder het rijden te selecteren rij-mappings.

Een prijs is ons nog niet bekend, de leverbaarheid wel: vanaf januari 2015 staat -ie bij de dealers, of in jouw garage.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?