Nieuw> Brutale R1090

MV Agusta heeft haar viercilinder-familie uitgebreid met de nieuwe Brutale R1090. Deze stoere motor heeft de beschikking over een 1078cc motorblok met radiale in- en uitlaatkleppen. Deze stoere naked bike levert maar liefst 144 pk bij 10.300 tpm.  

De Brutale R1090 heeft een Marzocchi 50mm USD voorvork en een Sachs schokdemper. Het frame is gemaakt van een mix van staal en aluminium. Deze nieuwe Brutale is voorzien van Electronic Engine Control Unit (ECU). Je kunt kiezen uit acht niveaus van tractiecontrole.  

Er zijn drie kleurstellingen verkrijgbaar, rood, wit en zwart. De R1090 heeft een internationale prijs van 13.990 euro. De exacte Nederlandse prijs volgt nog. Eind september staat de nieuwe Brutale bij de dealer.

Meer info op www.mvagusta.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?