donderdag 2 mei 2024

Nieuw> Brutale R1090

MV Agusta heeft haar viercilinder-familie uitgebreid met de nieuwe Brutale R1090. Deze stoere motor heeft de beschikking over een 1078cc motorblok met radiale in- en uitlaatkleppen. Deze stoere naked bike levert maar liefst 144 pk bij 10.300 tpm.  

De Brutale R1090 heeft een Marzocchi 50mm USD voorvork en een Sachs schokdemper. Het frame is gemaakt van een mix van staal en aluminium. Deze nieuwe Brutale is voorzien van Electronic Engine Control Unit (ECU). Je kunt kiezen uit acht niveaus van tractiecontrole.  

Er zijn drie kleurstellingen verkrijgbaar, rood, wit en zwart. De R1090 heeft een internationale prijs van 13.990 euro. De exacte Nederlandse prijs volgt nog. Eind september staat de nieuwe Brutale bij de dealer.

Meer info op www.mvagusta.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen