Poll> Blik op de weg?

In de nieuwe serie van Blik op de weg worden excessen in rijgedrag van verschillende verkeersdeelnemers aan de kaak gesteld. Ook motorrijders zijn geregeld het haasje en rond de TT in Assen wordt er vaak zelfs een complete aflevering aan motorrijders gewijd. Hoe kijk jij als bestuurder van een motorfiets tegen dit programma aan?

Blik op de weg?
A. Leuk, ik kijk het graag.
B. Slecht voor het imago van motorrijders.
C. Kan er wel om lachen.
D. Verschrikkelijk programma. Kijk het nooit.

Laat je stem horen via de 'even peilen poll' op deze site of stuur je mening naar redactie@motor.nl o.v.v. 'even peilen'.

UITSLAG VORIGE POLL > Bezigheden.
Wat doe jij op de motor?
48,3%    Lekker even uitwaaien.
20,7%    Toch ook wel flirten.
19,0%    Scheuren als een zotte!
6,9%    Nadenken.
5,2%    Dagdromen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.