Nieuw chroom

Tijd voor nieuwe spiegels? Highway Hawk heeft een fraai, zwaar verchroomd exemplaar in de collectie opgenomen. De Teardrop Mirrors hebben een klassiek slanke vorm en kosten per set €99,95. De spiegels passen op alle 1 inch diameter sturen. Eigenaren van een Kawasaki VN900 of een VN2000 kunnen bij Highway Hawk ook terecht voor een paar stijlvolle, maar vooral handige verlengstukken voor de duo-voetsteunen. De standaard voetsteunen staan namelijk erg dicht op de uitlaat, waardoor de tenen van je bijrijder onaangenaam warm kunnen worden! Deze verchroomde ‘Passenger Footpeg Extensions’ zorgen ervoor dat de voeten verder van de warmtebron af komen te staan. Een set kost €75,15. Meer informatie vind je op www.highwayhawk.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.