maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Speciale helm voor Melandri

Marco Melandri zal dit weekend tijdens zijn thuisrace op het circuit van Misano met een speciaal helmontwerp rijden. Met deze helm wil Melandri de slachtoffers steunen van de aardbeving die op 29 mei heeft plaatsgevonden in het noordoosten van Italië. Na het raceweekend van het WK Superbike zal de helm worden geveild en de opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving.

Deze speciale editie van de Nolan X-Lite X-802 is gemaakt in samenwerking met Max Design. Het ontwerp geeft Melandri´s passie voor de zee weer.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen