Speciale helm voor Melandri

Marco Melandri zal dit weekend tijdens zijn thuisrace op het circuit van Misano met een speciaal helmontwerp rijden. Met deze helm wil Melandri de slachtoffers steunen van de aardbeving die op 29 mei heeft plaatsgevonden in het noordoosten van Italië. Na het raceweekend van het WK Superbike zal de helm worden geveild en de opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving.

Deze speciale editie van de Nolan X-Lite X-802 is gemaakt in samenwerking met Max Design. Het ontwerp geeft Melandri´s passie voor de zee weer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.