Voor zowel in de zon als in de regen

De nieuwe Garmin geeft de mogelijkheid rij data, het aantal kilometers en onderhoud wat gedaan is aan de motor op te slaan. Het grote touchscreen is bestand tegen brandstofdampen, regen en UV­ stralen. De z?mo 350 spreekt straatnamen uit via de ingebouwde speaker, audioaansluiting of door middel van een Bluetooth helm of headset.

De z?mo350 is geschikt om gebruikt te kunnen worden in combinatie met Basecamp. Basecamp is een gratis software programma dat gebruikers in staat stelt routes, waypoints en tracks te maken op de computer en deze over te zetten naar de z?mo. 

De z?mo350LM wordt in juli verwacht en heeft een adviesverkoopprijs van 499 euro.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.