13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Voor zowel in de zon als in de regen

De nieuwe Garmin geeft de mogelijkheid rij data, het aantal kilometers en onderhoud wat gedaan is aan de motor op te slaan. Het grote touchscreen is bestand tegen brandstofdampen, regen en UV­ stralen. De z?mo 350 spreekt straatnamen uit via de ingebouwde speaker, audioaansluiting of door middel van een Bluetooth helm of headset.

De z?mo350 is geschikt om gebruikt te kunnen worden in combinatie met Basecamp. Basecamp is een gratis software programma dat gebruikers in staat stelt routes, waypoints en tracks te maken op de computer en deze over te zetten naar de z?mo. 

De z?mo350LM wordt in juli verwacht en heeft een adviesverkoopprijs van 499 euro.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen