Nieuw: FB Mondial HPS125 Ubbiali

Het Italiaanse merk FB Mondial was in de periode na Wereldoorlog II één van de toonaangevende merken in de racerij met onder andere drie wereldtitels op rij in de 125cc-categorie. Nello Pagani won de titel in 1949, Bruno Ruffo in 1950 en Carlo Ubbiali in 1951.

Met de HPS125 Ubbiali brengt het merk een eerbetoon aan de wereldtitel van Carlo Ubbiali, nu zeventig jaar geleden.

9 wereldtitels

De HPS 125 Ubbiali heeft een wit-blauw-gouden kleurenschema met het nummer 9 op de zijschilden, refererend naar het aantal wereldtitels van Ubbiali. Verder vallen ook het blauwe zadel en de zwartgelakte spaakvelgen op. Andere nieuwigheden – die je ook bij de standaard HPS 125 vindt – zijn het Dell’Orto-injectiesysteem, het tft-kleurenscherm, het nieuwe ABS-systeem en het hogere en bredere stuur.

Info:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?