Nieuw gerecht, de 500 Classic

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op 10 augustus komt de “500 Classic” naar de Herock® 6 Uren Moto van Spa-Francorchamps. Een nieuwe Classic wedstrijd van 500 km voor de fervente liefhebbers, publiek verzekerd!
De endurance in België neemt dezer dagen opnieuw een plaats in die ze eigenlijk nooit had mogen verliezen, dit dankzij de passie van de amateurteams. Zij zijn het die de afgelopen jaren aan de basis stonden van de heropleving van de discipline en de creatie van de European Classic Series. Een reeks die vandaag een ongezien succes kent zowel op vlak van het aantal deelnemers als op vlak van de meute geïnteresseerde toeschouwers uit heel Europa.

En DG Sport vergeet deze liefhebbers en hun publiek niet! Voor hen en dan ook speciaal voor hen, komt er bovenop de Herock® 6 Uren Moto voor moderne motoren, ondanks het reeds goed gevulde weekendprogramma, op 10 augustus in Spa-Francorchamps nog een extra wedstrijd bij speciaal voor oudere motoren. Een wedstrijd van 500km, dus om en bij de drie uren, die zal plaatsvinden in de namiddag. Er zal dus geen probleem zijn op vlak van verlichting.

Deze 500 Classic zullen gebaseerd zijn op het reglement van de ECS Maxi Classic, en dan vooral de Pro-Am (verplichte samenwerking van een professionele piloot met een amateur) want het doel is om van dit weekend voor iedereen een groot endurance feest te maken! Voor de aantrekkelijke deelnameprijs van 999€ kunnen maximaal drie piloten elkaar afwisselen op machines gebouwd voor 1981. Gegarandeerde sensaties zowel voor hen als voor het publiek.

Info en inschrijving vanaf 7 mei op www.6heuresmoto.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?