13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Nieuw logo Triumph

Triumph heeft een nieuw logo. De Britse motorfabrikant heeft al heel wat legendarische logo’s gevoerd, maar de laatste is ook direct de strakste. Als geen ander begrijpen Engelsen sentimenten als er zoiets vertrouwds als een klassiek logo plaats maakt voor iets nieuws. Maar het hoort bij een levend bedrijf met zo’n rijke geschiedenis, verdedigt Triumph de beslissing. “Als we onszelf sinds 1902 niet steeds weer vernieuwd zouden hebben, hadden we nooit aan de top van de motorwereld blijven staan.”
Het logo symboliseert een zogenaamd meesterteken zoals die vroeger door erkende meesters bij alle handgemaakte producten gebruikt werden. Triumph neemt niet alleen afscheid van het oude logo, maar ook van de slogan “Go your own way”. Die maakt plaats voor: “For The Ride”. Die drie woorden vertellen volgens Triumph het hele verhaal waarom het bij motor rijden draait.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen