vrijdag 19 juli 2024

NIEUW: Motor.NL Riders Club

Motor.NL is voor iedereen! Wij vinden het belangrijk om motorrijders te verbinden en te inspireren. Ons motto: zoveel mogelijk plezier uit het motorrijden halen. We maken iedere dag inspirerende content, organiseren te gekke evenementen en bieden diensten aan die jou op weg helpen. Wist je dat we dit seizoen op diverse plekken in Nederland clubcafés gaan openen? Wees welkom, want motorrijden is voor iedereen.

Vol trots introduceren we de Motor.NL Riders Club: de leukste motorclub van Nederland. Speciaal voor mensen die geen genoeg kunnen krijgen van motorrijden! Een gezellige club van jong tot oud, van doorrijder tot mooi-weerrijder, van superbike- enthousiasteling tot allroadliefhebber. Wat voor motor je ook rijdt, iedereen is welkom.

Motor.NL zet alles in het werk om iedere motorrijder optimaal van zijn of haar passie te laten genieten. We gaan samen op pad, bieden je de beste deals en blijven je voorzien van je dagelijkse portie motornieuws. We houden nog wat verrassingen achter de hand, maar op https://www.motor.nl/ridersclub/ presenteren we al heel veel van wat je gaat krijgen bij je lidmaatschap. En dat is niet niets, dat beloven we je!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen