Nieuw prototype van Honda

 

Honda laat op de grootste Japanse motorbeurs als vanouds flitsende prototypes zien. Meest in het oogt springt de CRF250 Rally. Het showmodel bewijst dat een simpele beginnersfiets als de CRF250L met het juiste jasje totaal anders oogt. Dat jasje is in dit geval het polyesterwerk van de CRF450 Rally, dezelfde ruige motorfiets die we kennen van Le Dakar. De prestaties van de kwartliter eencilinder houden geen maat bij het flitsende uiterlijk, maar dat is hem vergeven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?