13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De toekomst is mooi

Honda laat tijdens de Tokyo Motorcycle Show allerlei leuks zien. De CRF250 Rally kwam al eerder in beeld, maar de SFA mag er zeker ook zijn. De prestaties van het eencilindertje vallen in het niet bij het uiterlijk vertoon. Niemand valt om van een 150 cc zware mono, maar bekijk de SFA eens goed. Het achterwiel zit niet gevangen in een lullig stalen swingarmpje, maar in een sjieke enkelzijdige achterbrug. De voorkant is al net zo knap met de sierlijke wielen, upsidedown vork, wave remschijf en knappe koplampunit. Het buizenframe is net zo minimalistisch als fraai. Laat maar komen die SFA, maar misschien kan Honda direct doorwerken aan een variant met minimaal 750 cc.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen