De toekomst is mooi

Honda laat tijdens de Tokyo Motorcycle Show allerlei leuks zien. De CRF250 Rally kwam al eerder in beeld, maar de SFA mag er zeker ook zijn. De prestaties van het eencilindertje vallen in het niet bij het uiterlijk vertoon. Niemand valt om van een 150 cc zware mono, maar bekijk de SFA eens goed. Het achterwiel zit niet gevangen in een lullig stalen swingarmpje, maar in een sjieke enkelzijdige achterbrug. De voorkant is al net zo knap met de sierlijke wielen, upsidedown vork, wave remschijf en knappe koplampunit. Het buizenframe is net zo minimalistisch als fraai. Laat maar komen die SFA, maar misschien kan Honda direct doorwerken aan een variant met minimaal 750 cc.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?