vrijdag 29 maart 2024

Nieuwe 2020 kleuren voor Kawasaki Ninja 400 & Z400

Kawasaki maakt bekend… dat de 2020 Kawasaki Ninja 400 beschikbaar is in twee kleurstellingen; Metallic Spark Black en de vernieuwde KRT editon (Lime Green).

Ninja 400 met Performance pakket

Voor de 2020 Ninja 400 heeft Kawasaki ook het populaire Performance pakket. Dat bestaat uit een titanium Akrapovič demper met hitteschild, een seatcover in bijpassende kleur en een tankpad.

De 2020 Kawasaki Ninja 400 staat al vanaf december in de showroom.

Ook performance pakket voor Z400

Voor de Kawasaki Z400, die vanaf november in de showroom, kun je ook opteren voor een performance pakket. Dat bestaat uit een titanium Akrapovič uitlaat, buddyseat Cover en een tankpad. Voor 2020 kun je de Z400 rijden in de kleuren: Metallic Matte Graphite Gray/ Metallic Spark Black en Candy Lime Green/ Metallic Spark Black.

De prijzen van beide modellen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen