Nieuwe 2020 kleuren voor Kawasaki Ninja 400 & Z400

Kawasaki maakt bekend… dat de 2020 Kawasaki Ninja 400 beschikbaar is in twee kleurstellingen; Metallic Spark Black en de vernieuwde KRT editon (Lime Green).

Ninja 400 met Performance pakket

Voor de 2020 Ninja 400 heeft Kawasaki ook het populaire Performance pakket. Dat bestaat uit een titanium Akrapovič demper met hitteschild, een seatcover in bijpassende kleur en een tankpad.

De 2020 Kawasaki Ninja 400 staat al vanaf december in de showroom.

Ook performance pakket voor Z400

Voor de Kawasaki Z400, die vanaf november in de showroom, kun je ook opteren voor een performance pakket. Dat bestaat uit een titanium Akrapovič uitlaat, buddyseat Cover en een tankpad. Voor 2020 kun je de Z400 rijden in de kleuren: Metallic Matte Graphite Gray/ Metallic Spark Black en Candy Lime Green/ Metallic Spark Black.

De prijzen van beide modellen worden later dit jaar bekend gemaakt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?