22.3 C
Nederland
zaterdag 21 mei 2022

Nieuwe Arai Renegade-V

arai_renegade-v

Nieuw in de Arai collectie 2018 is de Renegade-V. De opvolger van de Rebel zal vanaf eind maart 2018 verkrijgbaar zijn bij de Arai dealers.

Uiteraard is de helm gefabriceerd van de unieke en zeer sterke Arai fibers (Super Fibre Laminate) die zorgt voor een sterke en veilige buitenschaal. De helm is voorzien van het VAS (Variable Axis System) viziersysteem dat eveneens wordt toegepast op de topper van Arai: de Arai RX-7V.

De Renegade-V is standaard uitgerust met een Max Vision vizier met een Pinlock insert. Een zeer ingenieus en revolutionair ventilatiesysteem zorgt voor continue toestroom van verse lucht en verkoeling. De wangstukken en het interieur zijn van antimicrobieel materiaal en uiteraard uitneembaar en wasbaar.

Maten en prijzen

De helm is verkrijgbaar in unikleur Frost Black, en als design Diablo Yellow, Diablo Red, Outline Black en Outline Red maatvoering XS t/m XXL.

  • Prijs unikleuren: €589,-
  • Prijs designs €679,-
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen