donderdag 25 april 2024

Nieuwe carrière Bob Withag

Eind vorig jaar reed Bob Withag zijn laatste race voor het ONK. Na een succesvolle racecarrière besloot de Yamaha-rijder te kiezen voor een gezin samen met zijn Annemarie. Dat gezin is inmiddels uitgebreid met zoon Jesse, die op 15 juli werd geboren.

Bob is hartstikke blij met zijn zoon, die natuurlijk motorcoureur moet worden. "Ik heb al een Yamaha PW50 voor hem klaar staan", laat de trotse vader weten. "Hij moet in de cross beginnen. Daar leer je motorrijden. Daarna gaat hij verder in de minibikes en dan… Nou ja, dat weet ik nog niet. Maar ik hoop later wel zijn manager te worden." Voorlopig combineert Bob het vaderschap met zijn baan van accountmanager bij Yamaha Nederland.

MOTOR.nl wenst het gezin Withag veel geluk!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen