Nieuwe carrière Bob Withag

Eind vorig jaar reed Bob Withag zijn laatste race voor het ONK. Na een succesvolle racecarrière besloot de Yamaha-rijder te kiezen voor een gezin samen met zijn Annemarie. Dat gezin is inmiddels uitgebreid met zoon Jesse, die op 15 juli werd geboren.

Bob is hartstikke blij met zijn zoon, die natuurlijk motorcoureur moet worden. "Ik heb al een Yamaha PW50 voor hem klaar staan", laat de trotse vader weten. "Hij moet in de cross beginnen. Daar leer je motorrijden. Daarna gaat hij verder in de minibikes en dan… Nou ja, dat weet ik nog niet. Maar ik hoop later wel zijn manager te worden." Voorlopig combineert Bob het vaderschap met zijn baan van accountmanager bij Yamaha Nederland.

MOTOR.nl wenst het gezin Withag veel geluk!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.