Paris’ Suzuki verkocht

Paris Hilton is nu alweer uitgespeeld met haar Replica Suzuki GSX-R600. Op eBay heeft ze het roze/witte bodywork van de Soes van het VIP-team SuperMartXé verkocht. De opbrengsten gaan naar het goede doel World Action Fund, dat gericht is op het verbeteren van de veiligheid van motorrijders op de weg. De erfgename van de beroemde hotelgroep is haar leven blijkbaar aan het beteren. De verkoop leverde zo´n 5000 dollar op.


 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.