Nieuwe collectie van TW Steel

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

 

TW Steel heeft een fantastisch partnership beklonken met VR|46, het dynamische lifestyle merk van MotoGP™ icoon Valentino Rossi!
De kick-off van deze waardevolle samenwerking wordt geïntroduceerd met onthulling van de TW Steel VR|46 / Yamaha Factory Racing collection. Drie verleidelijke horloges met kenmerkende details gelinkt aan VR|46.

De basis van de sportieve TW935 (45mm) en TW936 (48mm) Pilot editions wordt gevormd door de stalen kast met PVD dark titanium coating. Deze krijgt een levendige uitstraling door de gelijk gekleurde bezel afgewerkt met een glossy finish. De donkergrijze siliconen band met zwart opliggend VR|46 logo en het Yamaha Factory Racing logo op de achterdeksel verklaren de aanleiding voor ontwikkeling van deze fraai vormgegeven exemplaren. Ze zijn waterbestendig tot 5 ATM. Bij de stoere 48mm Tech edition (TW937) is de stalen behuizing en gesp uitgevoerd met sandblasted PVD black coating, waterbestendig tot 10 ATM. De zwart siliconen band is voorzien van carbon fibre middendeel, afgezet met een donkergrijze belijning. De VR|46 Pilot en Tech editions zijn uitgerust met een carbon fibre wijzerplaat voorzien van opgelegde indexen en een Miyota 6S20 big calibur uurwerk. De blauwe accenten op de tachymeter, de gele op de chrono’s en de geel gekleurde 46 maken een onmiskenbare connectie met VR|46.

Alle drie de modellen (de TW935, TW936 en TW937) zijn verkrijgbaar bij de TW Steel dealer voor respectievelijk 379, 399 en 579 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?