Verkocht voor 1,35 miljoen!

Wij houden wel van die mooie verhalen waarvan de waarheid nog duidelijk zijn worden. Zoals deze. De Captain America uit de beroemde film Easy Rider is voor maar liefst 1.350.000 euro verkocht aan een liefhebber uit Amerika. Maar is de verbouwde Harley-Davidson van de veiling wel de echte uit de film? Er zijn veel twijfels. Een inwoner van Texas claimt namelijk dat hij de echte Captain America in zijn schuur heeft staan. Gemakkelijk (en wellicht heel slim) roepen natuurlijk, maar een certificaat versterkt de positie van de Texaan aanmerkelijk. 

Liefhebbers bleken echter geen twijfel te hebben, want het Amerikaanse Veilinghuis Profiles in Hollywood meldt vol trots dat er ‘ongelooflijk’ veel biedingen binnen kwamen. Dat is waarschijnlijk ook de verklaring waarom de motor 150.000 euro meer opbracht dan waar van te voren op gehoopt was. 

En dat terwijl het dus zomaar een dik overbetaald knutselwerk kan zijn… Helaas zal het nooit duidelijk worden of dat echt zo is, ook al omdat de nieuwe eigenaar geheim wilde blijven en niemand dus weet waar die dure Captain America nu uithangt. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?