Nieuwe Honda CRF250R voor 2018

Honda heeft bekendgemaakt dat ze met een nieuwe revolutionaire CRF250R voor seizoen 2018 komen. De CRF250R is uitgerust met hetzelfde chassis als de CRF450R en hij heeft een totaal nieuw DOHC-motorblok.

De nieuwe CRF250R is volgens Honda helemaal gericht op alles wat motorcrossers willen. De CRF250R blijft ook een motor die voor amateurrijders geschikt is, door de keuze tussen de verschillende mappings en ergonomie. De CRF250R heeft maar één doel: een winnende motor te bieden aan alle rijders.

Mr. Mikio Uchiyama, projectleider over de 2018 CRF250R:

“Onze nieuwe CRF werd ontwikkeld om holeshots voor zijn rekening te nemen en daarna over de hele lijn uitmuntende prestaties te leveren. We hebben het Unicam blok vervangen door een DOHC-krachtbron dat sneller en hoger in de toeren klimt. Het past bij het chassis dat ook al door de CRF450R met succes gebruikt wordt en grote wendbaarheid en tractie biedt. Gebruik makend van de directe input van HRC, is dit een uiterst competitieve, duurzame en onwaarschijnlijke goede wedstrijdmotor.”

De gegevens in onze Motorbase zijn voorlopig, want de specificaties kunnen nog veranderd worden. Aankomende vrijdag zijn we aanwezig tijdens introductie van de CRF250R in Lommel, wellicht dat daarna meer details bekend zijn. De nieuwe CRF250R is vanaf eind 2017 verkrijgbaar bij de officiële Honda MX-dealers.

Bron: Honda

 

[justified_image_grid ids=24980,24981,24982,24983,24984,24985]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?