Nieuwe kentekenserie voor oldtimer motoren

NM-00-01. Het zegt je waarschijnlijk niets. Tot je weet dat het RDW is gestart met de uitgifte van een nieuwe kentekenserie voor oldtimers. Het gaat daarbij om motoren ouder dan 1 januari 1973. De nieuwe kentekenserie bestaat uit twee letters, twee cijfers en nog een keer twee cijfers. Het eerste kenteken dat is uitgegeven is NM-00-01.

De vorige reeks heeft de RDW 17 jaar uit gegeven en de nieuwe kentekenreeks gaat naar verwachting ook weer ongeveer 17 jaar mee. Het is overigens de derde combinatie van het Nederlandse kenteken voor oldtimer motorfietsen, sinds de invoering in 1988.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.