maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe kentekenserie voor oldtimer motoren

NM-00-01. Het zegt je waarschijnlijk niets. Tot je weet dat het RDW is gestart met de uitgifte van een nieuwe kentekenserie voor oldtimers. Het gaat daarbij om motoren ouder dan 1 januari 1973. De nieuwe kentekenserie bestaat uit twee letters, twee cijfers en nog een keer twee cijfers. Het eerste kenteken dat is uitgegeven is NM-00-01.

De vorige reeks heeft de RDW 17 jaar uit gegeven en de nieuwe kentekenreeks gaat naar verwachting ook weer ongeveer 17 jaar mee. Het is overigens de derde combinatie van het Nederlandse kenteken voor oldtimer motorfietsen, sinds de invoering in 1988.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen