Nieuwe kleur grijs voor Z900RS Cafe

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De motorwereld stond op zijn kop toen Kawasaki afgelopen jaar de adembenemend mooie Z900RS en Z900RS CAFE introduceerde. De unieke mix van Retro looks met een sublieme afwerking en ultramoderne techniek bleek een schot in de roos, want de Z900RS was wereldwijd binnen een mum van tijd uitverkocht. Reden te meer voor Kawasaki om de 2019 versies van de Z900RS en Z900RS CAFE extra vroeg te lanceren!

De 2019 Z900RS en Z900RS CAFE zijn een ultieme hommage aan de Kawasaki Z1 uit 1972. Dit legendarische model zette Kawasaki wereldwijd op de kaart en kan gezien worden als de grondlegger van de moderne motorfiets zoals wij die vandaag de dag kennen. Net als de originele Kawasaki Z1 zijn de nieuwe Z900RS en de gekuipte Z900RS CAFE voorzien van een heerlijk koppelrijk 900cc viercilinderblok met een indrukwekkend eindschot. Maar daar bleef het niet bij, want de Kawasaki Sound Engineers zijn er zelfs in geslaagd om ook het karakteristieke uitlaatgeluid van de originele Z1 na te bootsen.

Werkelijk ieder onderdeel van de Z900RS werd onder de loep genomen om een prachtige retro uitstraling met de meest moderne technieken te kunnen combineren. Zo geven de unieke gegoten wielen de prachtige uitstraling van spaakwielen van vroeger met het comfort van nu. De moderne instrumentatie op het stuur van de motor lijkt op het origineel, maar is uitgebreid met een modern multifunctioneel LCD display. Daarnaast beschikken de Z900RS en Z900RS CAFE over de modernste veiligheidssystemen zoals ABS, Traction Control, verschillende rijmodi,  een vederlichte Assist & Slipper koppeling en radiale remklauwen.

De Z900RS is in 2019 verkrijgbaar in drie schitterende kleuren; het nostalgische Candytone Brown met gepolijste wielen, het moderne Metallic Matte Covert Khaki of het stijlvolle Metallic Spark Black. De Z900RS CAFE met kenmerkende topkuip wordt komend seizoen naast het sportieve Vintage Lime Green voor het eerst ook in de stijlvolle nieuwe kleur Metallic Graphic Gray geleverd.

De 2019 Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE staan dit najaar al in de showroom en zijn beschikbaar vanaf respectievelijk € 12.999,- en € 13.499,-.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?